Težave z doseganjem erekcije pri moških po 40. letu starosti so vse pogostejše. Veliko moških jih načeloma noče priznati, a vendarle pride do trenutka, ko vsaj partnerka izve za njih. Težave z erekcijo povzročajo tudi stres in depresijo, zato se je modro lotiti reševanja upada potence.

Na srečo pa ni vse tako črno, kot je kdaj morda videti na prvi pogled. Čeprav je občasno dobro obiskati tudi zdravnika in izločiti morebitne prikrite bolezni, ki bi lahko vplivale na potenco, pa je moč za to poskrbeti na lastno pest. Na policah specializiranih trgovin namreč najdemo tudi tablete brez recepta za potenco.

Preverite kvaliteto

Ker je trg kar malce preplavljen z najrazličnejšimi izdelki za boljšo erekcijo, pa je potrebno nabor tovrstnih tablet dobro preveriti. Torej, kaj posamezen izdelek obljublja in kaj vsebuje. Navadno gre za izdelke iz naravnih izvlečkov, pa tudi s snovmi, ki morda niso primerne za vsakogar.

Kvaliteta tablet za potenco
Kvaliteto tablet za potenco je treba pred jemanjem dobro preveriti.

Lahko bi bili morda alergični na katero od substanc, na drugi strani pa morajo biti še posebej previdni moški, ki imajo težave s srčno-žilnimi boleznimi, kot je denimo povišan krvni tlak. Načeloma pa so tablete za potenco brez recepta varne.

Različni izdelki

Za doseganje boljše in trdnejše erekcije so na voljo različni izdelki, ki se tudi različno uporabljajo. Obstajajo denimo kreme in geli, ki se pred spolnim odnosom namažejo naravnost na spolni ud in pričnejo delovati takoj. Sestavine teh krem in gelov se izjemno hitro absorbirajo skozi kožo in preidejo v krvni obtok.

Ta je zadolžen za dostavo krvi v spolni ud, poseben proces pa poskrbi, da se poti po doseženi erekciji zaprejo in kri zadržijo v udu ter tako poskrbijo za dolgotrajno in stabilno erekcijo, ki je porok za zadovoljujoč spolni odnos v obojestransko zadovoljstvo.

Tablete ali gel?

O tem, za kateri izdelek se boste odločili, je odločitev povsem na vas. Morda pa ne bi bilo slabo preizkusiti različnih. Če smo omenili, da se kreme in geli mažejo na ud, pa je potrebno omeniti še gele, ki se zaužijejo oralno, torej se jih popije oziroma poje.

Za oralno uporabo so na voljo tudi različne tablete za krepitev potence, ki so zelo enostavne za uživanje in ne povzročajo nikakršnih težav. Pred izbiro vas bo poleg vsebine zanimalo še tisto najbolj pomembno. Koliko časa posamezen izdelek zagotavlja trdno erekcijo. Preberite opise in navodila ter jim skrbno sledite.

Kaj je modra tabletka?

Izraz modra tabletka se že dolgo uporablja za Viagro, ki je verjetno najbolj znana tableta, ko pride do težav z erekcijo. A v tem primeru gre za zdravilo in se boste po recept zanj morali odpraviti k svojemu zdravniku. Če vaše težave niso tako hude, bo verjetno bolj enostavno seči po tistih brez recepta.

Tudi med njimi najdemo modro tabletko le nekoliko drugačne sestave, njen učinek pa je kljub temu navdušujoč. Potem ko boste preizkusili več različnih izdelkov, boste hitro ugotovili, kateri je tisti, ki je najbolj primeren za vas. Odvisno seveda od vaših pričakovanj in stopnje težav, s katerimi se soočate pri doseganju erekcije. Naj bo vaše spolno življenje ponovno kot nekoč!