Ženska, ki zna zapeljati moškega, ki zna uporabiti svoje čare, je ena izmed najbolj seksi žensk, kar jih je. To je tako zelo vroče in hudo.
Še vedno pa nismo povedali, katere so tiste stvari, s katerimi ženska sploh zapelje moškega. Definitivno zapeljevanje ni samo v postelji, samo seks. Zapeljevanje se začne že mnogo prej. Postati morate zaželjena. Če si vas želi, ga boste hitro zapeljala, in obratno. Vse je v obnašanju.

1. NAREDITE, DA SE BO MOŠKI POČUTIL SEKSI

Da boste zapeljali moškega, morate malce pobožati njegov ego. Moški so radi občudovani s strani žensk in se počutijo pomembni. Pohvalite ga, njegovo telo. Ramena, hrbet, seksi nasmeh, nenazadnje pa tudi njegovega… ammmm, prijatelja. Vam je všeč? Povejte in pokažite mu to.

2. RAZKRIJTE SVOJO DIVJO PLAT

Vsakemu moškemu so všeč prijazna in luštna deketa, s katero radi preživljajo čas in jo predstavijo svoji mami. Ampak, da bi postali zaželjeni, morate moškemu razkriti svojo divjo plat. Nič ne vzburi moškega bolj kot to, da ve, da je njegova ženska tudi malce poredna in predrzna. Kako boste to naredile? Najprej z nasmehom, ki naj bo malce poreden. Lahko mu pošljete tudi kakšno kočljivo fotografijo, ki razkriva ravno dovolj, vendar ne preveč.

3. FLIRTAJTE Z NJIM

Če sta se ravnokar spoznala, ali pa če sta skupaj že 10 let, to ne sme bito razlog, da ga ne zapeljujete. Vzemite njegovo roko in jo položite na vaš pas. Med vožnjo položite njegovo roko na svoja stegna. Lahko mu zašepetate tudi kakšno umazano besedo na uho. Pokazati mu morate, da ste še vedno vroča zanj, da sta še vedno kot mlada najstnika, divja in razigrana.

4. FLIRTAJTE Z DRUGIMI MOŠKIMI

Ste presenečeni? No, ne biti, vendar pa je to totalni zmagovalec med nasveti. Moški so zelo tekmovalni in se borijo za pozornost svoje ženske. Tudi če ste v resnem razmerju, ni flirtanje z drugimi moškimi nič napačenega. Vaše razmerje lahko ohrani živo. Vendar pazite, da nikoli ne prestopite tiste nevidne meje, glejte in se smejte, a se ne dotikajte. Na koncu pa vso pozornost posvetite svojemu moškemu.

5. POKAŽITE MALO KOŽE

Vsak moški si želi, da bi šel na zmenek z žensko, ki bo vložila nekaj truda v to, da bo izgledala dobro. Ja, zveni malce plehko, ampak je res. Moški imajo radi ženske, ki izgledajo dobro, ki se potrudijo za svoj videz. Naš nasvet je, ko greste s tipčkom prvič ven, izberite nekaj, kar bo malce razkrivalo vaše telo. Ne pretiravajte, da ne boste, kot smo večkrat omenili, izgledali ceneno. Moški imajo radi, da si v mislih predstavljajo, kako izgleda vaše telo. Z delčkom gole kože ga boste zagotovo zelo vzburili.

6. GOVORITE UMAZANO

Šepetajte mu na uho umazane stvari in lahko vam zagotovimo, njegov um bo eksplodiral v ekstazi. Začnite umazano govoriti v postelji in šepetajte mu svoje najbolj divje misli. Pokličite ga po imenu in ga prosite, naj vam naredi stvari, res umazane stvari. Nič ni bolj seksualno razburljivo kot umazano govorjenje pred in med seksom.

7. PREVZEMITE KONTROLO

Če poskušate vzburiti moškega, prevzamite nadzor v postelji in preverite, kako deluje. Držite ga za lase in ga potisnite navzdol, ga udarite in mu naročite, naj opravi svoje. Moški ima rad nadzor, toda včasih ima resnično rad, da je ženska tista nadrejena.

8. IGRAJTE SRAMEŽLJIVOST

Če boste včasih prevzeli nadzor, boste morali iti tudi v drugo skrajnost. Igrajte se sramežljive, ko poskušate vzburiti moškega. Udarite ga in ga potisnite stran, vendar ga potem potegnite nazaj. Verjemite, všeč mu bo.